Lufthavnene i København og i Billund er nok de mest velkendte i Danmark, og dem du først kigger på afgange fra, når du skal ud at rejse. Måske er det på tide, at du får øjnene op for at rejse fra det nordjyske – nemlig fra Aalborg Lufthavn. Lufthavnen har gennem de seneste år udviklet sig gevaldigt, og den er i dag mere end blot en lufthavn, hvor du kan fragte dig fra A til B. Du finder blandt andet en uimodståelig DutyFree-butik, og lufthavnen kan prale med at have mange faciliteter og favorable services, som tilsammen understreger et øget fokus på at skabe en rejseoplevelse.

Rejs fra en international lufthavn

Aalborg angiver ikke helt lufthavnens eksakte placering, da den er placeret ved Nørresundby. Bor du i det nordjyske, er det ikke desto mindre et oplagt valg at rejse fra Aalborg Lufthavn. Ganske vist er lufthavnen kendt for, at du kan flyve indenrigs, men den har i løbet af de seneste år udviklet sig til at være en international lufthavn, hvorfra du både kan tage på charter- eller forretningsrejse. Selvom lufthavnen måske står i skyggen af Københavns og Billunds lufthavn, kan det ikke tages fra den, at den flyver med passagerer fra hele verden, og at der er forbindelse til mange spændende og velkendte rejsemål. Du kan derfor uden problemer finde en flybillet, hvor du rejser direkte fra det nordlige af Danmark og ud i verden.

God beliggenhed og gratis parkering

Placeringen af lufthavnen har været fremtidsorienteret. Det er med tiden et ønske, at de mange rejsende, der benytter sig af Aalborg Lufthavn, skal kunne komme til og fra med tog. På nuværende tidspunkt er det dog forholdsvist nemt at komme til med taxa, bus og bil. Kommer du i egen bil, er en af de store fordele ved at rejse fra Aalborg, at du får gratis parkering. Du kan derved spare en del penge, da de fleste andre lufthavne ikke tilbyder, at du kan parkere gratis. De sparede penge kan du i stedet bruge på din rejse. Skal du ikke selv ud at rejse, men hente nogle, der ankommer, kan du nemt benytte Parking Direct-området.

Flere faciliteter og en DutyFree-butik

I 2013 blev lufthavnen udvidet med hele 7.000 kvadratmeter, som blandt andet er udnyttet til at fordoble antallet af gates og skabe et større security-område. Derudover gav udvidelsen mulighed for at skabe et nyt lounge-område, som passagerne kan slappe af i inden afgang og en DutyFree-butik, hvor du kan gå på oplevelse blandt mange lækre varer. I DutyFree-butikken vil du støde på en masse gode tilbud på velkendte brands. Skulle du blive så fristet, at du ikke har plads til det hele i din kuffert, er det muligt at få dine køb opbevaret, hvis rejser indenrigs eller inden for EU. Når du kommer retur til Aalborg Lufthavn, vil dine køb stå klar i servicecenteret – uden du skal betale for det. Ved siden af DutyFree-butik-området finder du butikker, der forhandler tøj og accessories.