Blandt Aalborgs ældste bolighus finder vi Ulf Bolighus. Ulf Bolighus er beliggende i City Syd med adressen Stenbukken 9, 9200 Aalborg SV.

Historien for Ulf Bolighus går helt tilbage til 1938, hvor virksomheden blev grundlag, og den har i Aalborg altid været garanti for møbler i allerhøjeste kvalitet og professionel vejledning i butikken.

Eksklusive designermøbler

Sortimentet i Ulf Bolighus omfatter møbler i den helt eksklusive ende. Det vil sige designklassikere fra berømte designere som Hans Wegner, Børge Mogensen og mange flere. Du kan vælge blandt et væld af klassikere såsom Svanen, Ægget, Syver-stolen og mange flere.

Det kan klart anbefales at lægge et visit hos Ulf Bolighus, hvis du gerne vil have inspiration til din egen indretning. Møblerne er dyrere end dem du finder i Jysk eller Ikea, men til gengæld får du også møbler som ofte kan holde resten af livet. Det er ikke her du skal ind, hvis du lige hurtigt skal bruge en billig stigereol.

Møbler fra de kendte danske producenter

Det er ikke alle møbelhandlere, der kan få lov til at forhandle møbler fra de helt tunge producenter. Det har Ulf Bolighus, og du kan derfor finde en lang række møbler fra producenter som Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn, Montana, Dux og mange flere.

Designermøbler i den dyre prisklasse er også møbler, som i langt højere grad vil holde sin værdi sammenlignet med billigere møbler. Der finde mange eksempler på designermøbler, som bare er blevet mere og mere værd med tiden.